MG-Motor_Cyberster

Alle informatie en voorwaarden betreffende garantie en bijstand zijn beschikbaar op aanvraag bij uw officiële MG Brandstore en op www.mgmotor.be. Adverteerder: Maxomotive – MG Motor Belux N.V. -Pierstraat 229, B-2550 Kontich – E: info@mgmotor.be. Ondernemingsnummer (RPR Antwerpen): BTW BE 0430.801.744, Bank BE18 5513 3884 0065. Niet contractuele foto’s. Milieuinformatie: (K.B. 19/3/2004). www.mgmotor.be. WLTP: Contacteer uw MG Brandstore voor alle informatie.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

M.B.T. DE MG CYBERSTER RESERVATIE

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle Reserveringen die worden gemaakt op de “Reservatietool” voor het model Cyberster, gehost op https://www.cybersterpresale.be.

De Reservatietool wordt u ter beschikking gesteld door Maxomotive – MG Motor Belux N.V. (“MG Motor”) met ondernemingsnummer 0430.801.744 en met maatschappelijke zetel te Pierstraat 229 te 2550 Kontich. De Reservatietool stelt u in staat om een “Reservering” te plaatsen voor het model Cyberster.

Door de Reservatietool te gebruiken, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Algemene Voorwaarden. Als u niet door deze Algemene Voorwaarden gebonden wenst te zijn of als u niet zeker bent van de betekenis van een van deze voorwaarden, ga dan niet akkoord met deze voorwaarden, gebruik de Reservatietool niet en/of plaats geen Reservering.

 1. RESERVATIETOOL
  1. De Reservatietool stelt u in staat om:
   1. Het vooropgestelde voertuig in de Reservatietool te selecteren.
   2. Het vooropgestelde voertuig te reserveren.
  2. Nadat u een Reservering heeft geplaatst, sturen we een kopie van uw reserveringsgegevens naar het door u opgegeven e-mailadres en ook naar uw Brandstore. De Brandstore zal dan contact met u opnemen om de regelingen met u te bespreken (inclusief de contractuele documentatie die vereist is) om het Gekozen Voertuig te kopen. De Brandstore zal telefonisch of per e-mail contact met u opnemen via de contactgegevens die u ons op de Reservatietool heeft verstrekt. Het proces waarmee u het voertuig desgevallend koopt, wordt beschreven in deel A.
 2. RESERVERINGSKOSTEN
  1. Om uw Reservering te voltooien, moet u de Reserveringskosten betalen die rechtstreeks via de Reservatietool aan MG Motor worden betaald. MG Motor ontvangt en beheert de Reserveringskosten namens de gekozen Brandstore. Betaling van de Reserveringskosten verplicht u niet tot aankoop van het voertuig, noch verplicht het de Brandstore om het voertuig te leveren.
  2. U heeft het recht om de Reservering op elk moment en om welke reden dan ook te annuleren. De Brandstore kan de Reservering ook annuleren in bepaalde omstandigheden (zoals wanneer er zich een fout heeft voorgedaan in de Officiële catalogusprijs binnen de Reservatietool of om andere zakelijke of juridische redenen). In dergelijke gevallen worden de Reserveringskosten volledig aan u terugbetaald. De terugbetaling aan u zal worden verwerkt binnen veertien (14) dagen na een dergelijke annulering. Wij zijn niet gerechtigd om enige bedragen in te houden.
  3. De Reserveringskosten zijn verschuldigd op het moment dat de Reservering wordt geplaatst met behulp van de betalingsfaciliteiten op de Reservatietool en kunnen alleen worden betaald met een creditcard of debet-card. We gebruiken gerenommeerde online betalingsverwerkers om betalingen aan te nemen en door de Reservatietool te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat dergelijke betalingsverwerkers de betalingstransactie, uw kaartgegevens en alle andere informatie die strikt noodzakelijk is voor een dergelijke betalingstransactie (inclusief maar niet beperkt tot fraudepreventie), behandelen.
  4. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de betalingsgegevens die u gebruikt correct en volledig zijn. De Reservering wordt naar de door u gekozen Brandstore gestuurd na succesvolle afronding van de betaling en afgifte van een autorisatiecode.
  5. Als er wordt overgegaan tot aankoop van het voertuig, zal de Brandstore de Reserveringskosten in rekening brengen voor uw voorschot m.b.t. het Gekozen Voertuig.
 3. CONTRACTUELE BETEKENIS VAN EEN RESERVERING 
  1. U erkent specifiek dat de Reservering uw interesse toont in het kopen van het Gekozen Voertuig bij uwBrandstore en geen aanbod is om het Gekozen Voertuig te kopen.
  2. De Reservering is niet bindend voor u of voor de Brandstore. Door akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden, de Reservering in te dienen en de Reserveringskosten te betalen, heeft u geen voertuig besteld of gekocht.
  3. Wanneer u een Reservering maakt voor een voertuig, heeft de Brandstore geen enkele verplichting jegens u met betrekking tot een dergelijk voertuig, tenzij u instemt een dergelijk voertuig te kopen.
  4. Uw reservering voor het voertuig blijft geldig gedurende een periode van 8 dagen vanaf de dag dat u een testrit heeft gemaakt met de Cyberster, tenzij u de Reservering vroeger annuleert. Indien u het Gekozen Voertuig binnen 8 dagen na uw testrit niet aankoopt door ondertekening van een bestelbon, dan is uw Reservering niet meer geldig en zal MG Motor uw Reserveringskosten terugbetalen.
 4. UW RESERVERING ANNULEREN
  1. Als u van gedachten verandert over de Reservering die op de Reservatietool is geplaatst, kunt u deze op elk moment annuleren voordat u een verkoopovereenkomst ondertekent met de door u gekozen Brandstore. Dit betekent dat als u tijdens deze periode van idee verandert of om welke reden dan ook besluit dat u het Gekozen Voertuig niet wilt reserveren, u de door u gekozen Brandstore op de hoogte kunt stellen van uw beslissing om de Reservering te annuleren en u een volledige terugbetaling van de Reserveringskosten ontvangt.
  2. Om de Reservering te annuleren, hoeft u alleen dit te laten weten op marketing@mgmotor.be.

DEEL A – AANKOOP VAN HET GEKOZEN VOERTUIG

 1. AANKOOP VAN HET GEKOZEN VOERTUIG
  1. Nadat de reservering naar de Brandstore is gestuurd, zal deze contact met u opnemen om een akkoord te vinden over de aankoop van het Gekozen Voertuig en om de nodige contractuele documentatie te verwerken.
  2. Het afsluiten van de aankoop is afhankelijk van de toestemming van een Brandstore om te leveren en uw akkoord om het door u Gekozen Voertuig te kopen, in combinatie met de afsluiting van de verkoopovereenkomst tussen u en de Brandstore.
  3. Reserveringskosten in mindering te brengen van de officiële bestelbon.
  4. Indien u tot aankoop van het Gekozen Voertuig overgaat en een verkoopovereenkomst met de Brandstore afsluit, worden de Reserveringskosten door MG Motor aan de Brandstore doorgestort als voorschot op de koopprijs (Brandstore brengt deze in mindering op het officiële contract). De betaling van de aankoopprijs m.b.t. het Gekozen Voertuig volgens de verkoopovereenkomst moet worden geregeld tussen u en de Brandstore. MG Motor is niet betrokken bij het betalen van de koopprijs.
  5. Geen enkele betaling wordt als uitgevoerd beschouwd totdat de Brandstore deze volledig heeft ontvangen. De Brandstore regelt de overdracht van uw voertuig pas als hij de volledige betaling heeft ontvangen.
 2. GEBRUIK VAN UW PERSOONLIJKE INFORMATIE
  1. Wij en de Brandstore zijn verantwoordelijk voor de persoonsgegevens die worden verwerkt in verband met de reservering. Alle verwerking vindt plaats in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving met betrekking tot de verwerking van persoonlijke gegevens en ons Gegevensbescherming- en Privacybeleid, beschikbaar op www.mgmotor.be

MG BELUX

Pierstraat 229
2550 Kontich
België

Kamer van Koophandel BE 0430.801.744

0032(0) 34500528
info@mgmotor.be